9 Μαΐ 2011

Επίσκεψη της Υφ. Φώφης Γεννηματά στις Σέρρες


Για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ΕΒΕΣ-Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης
Με αφορμή την υπογραφή Ειδικού Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Σερρών, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών για την υλοποίηση προγράμματος Μεσογειακής Διατροφής και την κήρυξη επίσημης έναρξης για τη δεκαετία δράσεων για την Οδική Ασφάλεια 2011-2020,
η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κα. Φώφη Γεννηματά επισκέπτεται την πόλη μας τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011.
Οριστικό πρόγραμμα της επίσκεψης:
• 11:00 π.μ. επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών για τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, χοροσταντούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ.κ .Θεολόγου.

• 11:30 π.μ. κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα του ήρωα Εμμανουήλ Παπά.

• 12:00 μ.μ. επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο, για την υπογραφή ειδικού μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Σερρών, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών για την υλοποίηση προγράμματος Μεσογειακής Διατροφής

• 13:00 μ.μ. επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, για παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής και κήρυξη επίσημης έναρξης για τη δεκαετία δράσεων για την Οδική Ασφάλεια 2011-2020 (εκπαιδευτικές δράσεις Κυκλοφοριακής Αγωγής, Αξιοποίηση Πάρκων Κυκλοφοριακής Αγωγής)

• 14.00μ.μ.Σύσκεψη για εκπαιδευτικά ζητήματα στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών.

• 15.00μ.μ. Παράθεση γεύματος σε εστιατόριο της περιοχής Αγίου Ιωάννη Σερρών.

• 19:00 μ.μ. Κήρυξη της έναρξης του «Μαθητόκοσμου», εκδήλωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Εμμανουήλ Παπά, που παρουσιάζει δράσεις σχολικών μονάδων του Νομού Σερρών εδώ και είκοσι και πλέον χρόνια (εβδομαδιαία διάρκεια)

                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου